Új és egyedülálló tréning a vonzás törvényének sikeres alkalmazásához!

Oldd fel lelki és energetikai blokkjaidat,
döntsd le önkorlátozó hiedelmeidet egyszerűen, 2 nap alatt!


Milyen gyakorlati segítséget nyújt ez a haladó tréning?


A siker, gazdagság és a jólét elérése

Mindezeket csak a vonzás törvényének működtetésével hozhatod be magadnak! A legtöbb sikeres üzletember ezt egész jól működteti, de nem tudatosan, éppen ezért nagyobb a kockázata az elbukásnak!


Semmilyen negatív, váratlan fordulat nem vethet vissza

Vonzástörvényét a rezgés törvényével együtt tudod akadály nélkül működtetni! Ha magas szinten rezegsz, az önkorlátozó gondolatok, félelmek eltávoznak a tudatodból! Elsajátítod a gondolaturalást, egyszerűen nem tudsz veszíteni!


Kiiktatja az önkorlátozó gondolatokat és hiedelmeidet

Bármennyire váratlanul ér egy negatív változás, Te egy újabb lehetőséget fogsz fel fedezni a változásban! Sokan vannak, akik úgy gondolkodnak, én már sikeres ember vagyok, már nincs szükségem a fejlődésre! Az elbukásnak a veszélyével játszanak ezek az emberek!


Milyen bizonyított hatása van a Dimenzionális Hangolásnak?


Bognár Tas Auraszakértő elemzése a tréning előtt és a tréning után készült fotókról. Egyértelműen minden fotósorozatról el lehet mondani, hogy az aurák általában erősödtek, tisztultak, töményebbek és harmonikusabbak lettek.

Sz. Dorottya aurafotó
tréning előtt

Sz. Dorottya aurafotó
tréning után

Egyértelműen az előtte-utána fotókon látszik, hogy a tréning hatása bőven túl lépett azon, mint amit a hatásáról ígért. Tehát objektíven tudom mondani,  mint auraszakértő, több mint 15 év tapasztalat alapján, hogy EZ A TRÉNING MEGÁLLJA A HELYÉT a nevemet adom hozzá!

Bízd magad szakértőre!

A nevem Kiss D Ferenc

Utam a spirituális világban:

 • 29 év spirituáliskutatás
 • 27 év spirituálisképzés
 • 22 elvégzett tanfolyam
 • 16 év gyógyítótapasztalat
 • 8 éve pszi-sebészoktatás
 • 3 éve öngyógyító tréning tartása
 • 2015-től Dimenzionális Hangolás tréning

Ezen a tréningen nem sikertörténeteket fogsz hallgatni.

Ezek bár rámutatnak, milyen nagyszerű eredményeket érhetsz el Te is, ez azonban önmagában kevés. Mivel Ők másként működnek, mint Te! Te más úton érheted el azokat a sikereket, amiket Ők már elértek.


A Dimenzionális Hangolás,

egy 100%-ban gyakorlati eljárásokra épülő tréning. Itt megszabadulsz az önkorlátozó hiedelmeidtől, a félelmeidtől, az energia és lelki blokkjaidtól!

A blokkok feloldása után,

egy sokkal magasabb rezgésszinten fogsz működni, működtetni fogod a vonzás törvényét! Hamar eljön az idő, mikor a sikertörténetek főszereplője,
Te leszel!


Mit mondanak mások a haladó tréningről?

Videós vélemények

Szöveges vélemények

Demarcsek Éva

Sokkal felszabadultabb vagyok, úgy érzem lekerült rólam egy nagy súly. Sokkal pozitívabban állok a dolgokhoz és sokkal vidámabb is vagyok.

Kohári Kata

A Dimenzionális hangolás számomra egy áttörést jelentett, mert olyan dolgokat, megtapasztalást éltem át, amit eddig soha. Részt vettem egy utazáson. Miközben átéltem olyan csodálattal és érzéssel töltött el amihez foghatót nem éreztem. A tanfolyam óta másként látok érzek dolgokat és nyitottabb lettem. A segítők mind végig mellettem voltak.Hálásan köszönöm,hogy ott lehettem. Köszönöm.

Varga István

Elég régóta járom már az “utat”,sok mindent láttam már,s joggal és felelősséggel ajánlom mindenkinek, aki KOMOLYAN gondolja ezt a “munkát”. Pont a legjobb időben s térben kaptam vissza s Hitet, amely már elveszni látszott. Szeretettel ajánlom az igazán gyógyulni s változni vágyóknak.

Több véleményt szeretnék!

Mi történik a haladó

Dimenzionális Hangolás tréningen?

A terem már előző este egy speciális tibeti technikával tisztítva, energetikailag hangolva és levédve várja a résztvevőket! Ezzel is segítve a negatív energiák gyors eltávozását!

Haladószintű 2 napos Dimenzionális Hangolás tréning, ahol a lelki és energetikai blokkokat, már kétszeres hatásfokkal oldjuk fel. A haladó kétnapos tréningen összesen 9 – órában végezzük a fő gyakorlatot, az alapfokú 2 napos tréningen az 5 – órában végzett fő gyakorlattal szemben. Most erről szeretnék neked bővebben írni. Olvass tovább!


Első nap

Napirendi pontok: Aurafotók készítése, aki akar a tréning előtt és után fotókat, hogy kézzelfogható emléke is legyen az energetikai rendszerében végbement változásokról. (a fotó díját, ami 3.500,-Ft/db az aurafotósnál kell rendezni) Aurafotózásra a program előtt és után, vagy a gyakorlatok közötti szünetekben van lehetőség!

Érkezés: 8:00 – 8:30 – ig csomagok lepakolása a ruhatárban, elhelyezkedés, ráhangolódás a tréningre.


09:00 – 10:00 Előadás a Dimenzionális Hangolás technikáról, hatásairól és működési elvéről


10:00 – 10:15 – ig Toalett szünet 15 perc

10:20 – 12:20 – ig 2-órás légzésgyakorlat egy speciális csakratisztitó zenei hanganyag együttes hallgatásával alvómaszkban. A légzésgyakorlat után 12: 50 –ig levezető pihentető zene fog szólni.

12:55 – 13:10 – ig Toalett szünet 15 perc

13:15 – 13:45 – ig Egymásra épülő rezgésszint emelő zenei hanganyag hallgatása alvómaszkban.

13:50 – 14:20 – ig Ebédidő 35 perc

14:25 – 14:55 – ig Második típusú egymásra épülő rezgésszint emelő zenei hanganyag hallgatása alvómaszkban

15:00 – 15:20 – ig Toalett szünet 20 perc

15:25 – 17:25 – ig 2-órás légzésgyakorlat egy speciális csakratisztitó zenei hanganyag együttes hallgatásával alvómaszkban. Légzésgyakorlat után 17: 55 – ig pihentető, levezető zene, 30 perc.

18:00 – 18:15 – ig Toalett szünet 15 perc

18:20 – 19:20 – ig Légzésgyakorlat egy speciális csakratisztitó zenei hanganyag együttes hallgatásával alvómaszkban. Légzésgyakorlat után 19:50 – ig pihentető, levezető zene.

20:00 Szabadfoglalkozás – meghívtunk egy kiváló gitárost, aki ezoterikus zenékkel, és mantra énekléssel teszi szebbé az esténket, – ez szabadon választott program. Ő azoknak játszik, akik szeretnék hallgatni – kihangosítás nélkül fog szólni, hogy ne zavarja azokat, akik beszélgetni akarnak.

20:00 Második szabadfoglalkozás, beszélgetés a kerekasztalnál, ahol spirituális témákról beszélgetünk, feltehetitek a témával kapcsolatos kérdéseiteket Kiss D
Ferencnek.

22:00 éjszakai pihenő a helyszínen.

Második nap

1. Másnap kellemes ébresztő 7:00 – kor egy csendes, különleges zene kíséretében. Könnyű reggeli és egy átmozgató kis torna 9:45 – ig.


2./10:00 – 10:40 – ig. A tréning tizenötödik részében a tudatalattinkból tovább lazítjuk a lelki blokkotokat, kiválasztási gyakorlattal.


3./ 10:40 – 10:55 – ig. Toalett szünet 15 perc

4./ 11:00 – 13:00 – ig. A tréning tizenhatodik részében 2 órás légzésgyakorlatot végzünk, egy különleges csakratisztitó zenei hanganyag együttes hallgatásával, alvómaszkban. Légzésgyakorlat után 13:20 – ig pihentető, levezető zene.

Itt, már várhatóan többeknél lesz felszabaduló lelki blokk, mely sírással vagy nevetéssel jár! A negyedik légzésgyakorlat után, már sokkal jobban érzitek az energiákat, és közben gondolataitokat irányíthatjátok oda, ahol gyógyulásra van szükségetek! Azoknál, akik intenzíven tudják végezni a gyakorlatot, létrejöhetnek látomások, amin keresztül választ kaphatnak régi, megoldatlan problémáikra. Esetleg a jelen és elkövetkezendő eseményekre kaphatnak útmutatást.

5./ 13:20 – 13:40 – ig. Toalett szünet 20 perc.

6./13:45 – 14:05 – ig. Egymásra épülő rezgésszint emelő zenei hanganyag hallgatása alvómaszkban.

7./ 14:05 – 14:40 – ig. Ebédidő 35 perc

8./ 14:40 – 15:00 – ig. Az energetikai rendszerünk rezgésemelését elősegítő válogatott, szorosan egymásra épülő zenei hanganyagokat fogunk hallgatni, fekvő pozícióban.

9./15:00 – 15:20 – ig Toalett szünet 20 perc.


10./15:25 – 17:25 – ig A 2-órás légzésgyakorlattal egy időben, magas frekvencián rezgő fénytechnika alkalmazásával ismételten meghallgatjuk a csakratisztító zenei hanganyagot. Ebben az órában, már megtapasztalhatod a tréningen végzett gyakorlatok, még erősebb hatását! Várhatóan mélyebb traumák oldását tapasztalhatod meg, és látomások is már több résztvevőnél jöhetnek létre. Határozottan érezheted az energiaszinted és rezgésed emelkedését, megszabadulhatsz rossz szokásaidtól is, amennyiben felismerted azt az előző gyakorlatnál! A 2 órás légzésgyakorlat után 15-20-percet maradunk fekvő helyzetben, és átadjuk magunkat a minket körülölelő energiának. Elmélyülünk a légzésgyakorlat által létrejött állapotban, elmélkedünk az átélt élményeken a levezetőzene kíséretében 17:45-ig

Lelkileg sokkal erősebbnek érzed majd magad, és az a akadály, ami korábban Mount Everestként csúcsosodott előtted, már csak egy vakondtúrásnak fogod látni, amit könnyedén megoldhatsz! Elengeded a félelmeid, így az önkorlátozó gondolataid megszűnnek.

A visszajelzések szerint, a tréning után számtalan pozitív változásokon fogsz átmenni! Az intuíciód magasabb szinten fog működni, a mentális erőd a többszörösére emelkedik, a rezgésed emelkedésének köszönhetően, nem hatnak rád az alacsony és lehúzó rezgések! Felszínre jöhetnek még eddig nem ismert rejtett képességeid is. A tudatmeződ kitágul, ennek köszönhetően a körülötted lévő világból, jóval több információt tudsz majd befogadni, és megtartani.

11./ 17 :45 – 19 :00 – ig. A tréning után a helyszínen lesz lehetőséged aurafotót készíttetni, hogy kézzelfoghatóan tudd bizonyítani a változást, az energetikai rendszeredben végbement pozitív változásokat.

12./Körbeszélgetés, mindenki szabadon megoszthatja élményeit, és további kérdéseket tehettek fel Kiss D Ferenc részére.

13./A körbeszélgetés 19 órakor kezdődik, melynek a végén, lesz egy fontos 20 perces gyakorlat a 2 napos tréning lezárásaként!

14./19:20 – 19:40 – ig. A haladó 2 napos Nagy Dimenzionális Hangolás tréning lezárása.


Akiknek NEM ajánljuk a tréninget

 • Súlyos pánikbetegeknek
 • Súlyos depressziósoknak
 • Skizofréniában szenvedőknek
 • Tudatmódosító szert használóknak
 • Szívbetegeknek, akiknek pacemaker van beültetve

Kiknek ajánljuk a HALADÓ szintű 2 napos tréninget?

 • Akik, részt vettek legalább egy alkalommal az Alapozón és 1 napos tréningen
 • Akik elvégezték a 2 napos tréninget, nem feltétlen szükséges elvégezni az Alapozót és az 1 napos tréninget, de előnyös
 • Akik kellően elsajátították a légzésgyakorlatot, és így a 2 napos Haladó szintű tréningen, már
  könnyedén tudják végezni a légzéstechnikát

A kellő felkészülés nagyon fontos!! Mivel itt már 2 órás légzésgyakorlatok is lesznek, amely 2 szereres hatásfokkal nagyobb, mint a tavalyi 2 napos Dimenzionális Hangoláson!

A befektetett energiád, időd és áldozatod többszörösen megtérül!

Dimenzionális Hangolás – haladó 2 napos nagy tréning

Standard

1 fő részére


Ha egyedül jönnél

65 000 Ft helyett

50 000 Ft

Páros

2 fő részére


Ha párban jönnétek

130 000 Ft helyett

75 000 Ft 

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Mivel a tréning 2 napos, annak érdekében, hogy az energetikai rendszert ne szakítsuk meg, a szombat éjszakát a helyszínen javasoljuk tölteni mindenkinek. Így tehát nem kell szállást foglalnod. Amennyiben autóval érkezel, a Dürer Rendezvényház zárt udvarában ingyenes parkolást biztosítunk számodra!

100% Pénz-visszafizetési garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy a tréningen olyan maradandó változásokat fogsz megtapasztalni, ami bőségesen megéri a befektetett pénzed és idődet. De hogy tényleg biztosítsuk azt, hogy kockázatmentesen eljöhess, a tréningre 100% pénz-visszafizetési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy ha az első nap végén nem vagy teljesen elégedett és ezt jelzed, akkor visszafizetjük a tréning árát Neked és megköszönjük, hogy bizalmat szavaztál Nekünk! Ez esetben természetesen nincs lehetőség a tréning második napjának elvégzésére.

Helyszín és időpont

A rendezvény időpontja: 

2018. április 28. 09:00 – április 29. 19:40

A rendezvény helyszíne: 

Dürer Rendezvényház,
Ajtósi Dürer sor 19.-21., Budapest, 1146

Regisztráció

2021 Dimenzionális Hangolás Minden jog fenntartva | ASZF | Jogi Nyilatkozat